16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Østrig, Wien

HYGGELIGE WIENERCAFEER, EN SAND PERLERÆKKE AF OVERDÅDIG ARKITEKTUR OG ET BLOMSTRENDE KULTURLIV GØR DEN GAMLE KEJSERBY TIL ET OVERFLØDIGHEDSHORN AF OPLEVELSER.

Start dagen i den smukke Belvederepark, hvor man finder nogle af barokkens mesterværker eller besøg Habsburgernes sommerresidens Schönbrunn, hvor man idag kan se de imponerende gemakker.

Slap af  på en af de mange stemningsfulde wienercafeer med en kop kaffe ledsaget af en af de berømte kager. Snyd heller ikke Dem selv for et besøg på Den spanske Rideskole, hvor man kan se træningen med de smukke hvide lipizzanerheste. Aftenen kan tilbringes med operette på Volksoper eller koncert med Wienerphilharmonikerne. Og så har vi slet ikke nævnt Strauss endnu. 


    Et besøg i Wien kan kombineres med nogle af de andre perler  i Østrig: Mozarts fødeby Salzburg, der ligger smukt omkranset af bjerge ved Salzachfloden, den 900 år  gamle by Graz i Steiermark, den smukke Linz ved Donau, Kärntens lille charmerende „hovedstad“ Klagenfurt ved Wörther-søen eller Innsbruck i Tyrol, med masser af dejlige udflugtsmuligheder.

***Hotel Mozart
Julius Tandler Platz 4,
Wien.

Charmerende turistklassehotel med familiær atmosfære centralt beliggende ved Julius Tandler Platz ikke langt fra Franz Josef Bahnhof.

***Hotel Furst MetternichEsterhazygasse 33, Wien.

Charmerende turistklassehotel med god atmosfære nær Mariahilfer strasse i hjertet af shoppingkvarteret. Alle værelser har bad & toilet. Prøv også et besøg i „Barflybaren“.


                               

****Hotel Am Deutschmeister,
Grunentorgasse 30
Wien.

Centralt charmerende førsteklasses hotel nær Donaufloden. Hotellet har 52 værelser og der er restaurant og bar på hotellet

 

****Hotel Dorint am Europaplatz,
Felberstrasse 4,
Wien.

Funktionelt førsteklas-eshotel beliggende nær West bahnhof og Europaplatz i Wiens cen-rum. Hotellet har 253 værelser og der er restau-ant og bar på hotellet, ligesom der er minibar på alle værelser.

****Hotel Biedermeier
Ungargasse 13,
Wien.

Elegant og smukt typisk wienerhotel i klassisk stil centralt i Wiens centrum. Hotellet har restaurant, bar og en hyggelig cafe. 

 

*****Radisson SAS Palais Hotel,
Parkring 16,

Wien.

 

De luxe hotel i hjertet af Wien ved Statsoper og Stephansdom. Alle 245 værelser har bad/toilet samt minibar. På hotellet er der endvidere restaurant, cafe og bar.
 

 

 

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design