16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Ungarn, Budapest


D
ER HAR ALLE DAGE VÆRET NOGET SÆRLIGT ROMANTISK VED BUDAPEST. NOGLE MENER AT DET SKYLDES DET BERØMTE UNGARSKE KØKKEN, ANDRE DEN SÆRLIGE SIGØJNERMUSIK, SOM KAN HØRES PÅ BYENS RESTAURANTER.

Andre igen er betaget af Donau, som snor sig igennem byen og deler den i to; det smukke historiske Buda og det moderne og pulserende Pest. Men for de fleste er det en blanding af det hele, som gør Budapest til Centraleuropas Paris.


Budapest er rig på seværdigheder. På Budasiden finder man Borghøjen med Fisker-bastionen og Mathiaskirken samt det imponerende kongepalads fra Habsburgernes tid. På Pestsiden er bylivet straks mere hektisk med gode shopping muligheder, særligt på hovedstrøget Vaci Utca.

Til krop og sjæl anbefaler vi et besøg på et af byens termalbade, f.eks. det smukt udsmykkede og statelige Gellert-bad ved Gellertbjergets fod. Eller tag ud på den flot beliggende Margarit-ø midt i Donau, hvortil ungarerne valfarter så snart solen kigger frem. En udflugt til den lille hyggelige kunstnerby, Szentendre kan også anbefales. Den ligger cirka en halv  times kørsel - eller 1½ times sejlads - fra Budapest, og rummer mange kunstgallerier. Eller man kan blot slappe af på en af de mange hyggelige fortovscafeer med et glas af den berømte ungarske abrikossnaps, Palinka.


***Hotel Eben,

Nagy Lajos kir. ut

15-17,
Budapest.

 

Godt turistklasse hotel beliggende på Pestsiden af Donau i nærheden af det internationale udstillingscenter. 110 veludstyrede værelser.  Hotellet har restaurant og bar.

***Hotel Relais Mercure Duna, Soroksari ut 12,
Budapest

 

Effektivt turistklassehotel beliggende på Pestsiden ikke fra Donau. Hotellet har 130 værelser der er restaurant, bar og mødefaciliteter.

***Hotel Erzebet,

Karolyi Mihaky ut 11,
Budapest.

 

Meget centralt, godt turistklassehotel oprindeligt etableret i 1872, den nuværende bygning dog fra 1985. Hotellet, har 123 værelser og en ideel beliggenhed for dem som vil gøre Budapest til fods.

 

***Hotel Nemzeti,

Jozsef Krt 4,

Budapest.

 

Charmerende og velholdt turistklasse hotel bygget i gammel stil på Pestsiden af floden. Hotellet, som er centralt beliggende, har restaurant og en lille hyggelig cafe.

 

****Hotel Korona,

Kecskemeti ut 14,

Budapest.

 

Flot førsteklasses hotel af international standard kun få minutters gang fra indkøbsgaden Vaci Ut. På hotellet er der endvidere restaurant, bar og swimmingpool.

 

 *****Hotel Hilton,
Hess Andras TER 1-3, Budapest

Flot de luxe hotel beliggende på Borghøjen på Budsiden med imponerende udsigt over byen. Hotellet har flere restauranter og barer

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design