16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Slovenien, Ljubljana

I LJUBLJANAS SMUKKE GAMLE BYDEL, MED DE MANGE HYGGELIGE CAFEER NED MOD FLODEN KAN MAN FØLE SIG HENSAT TIL ITALIEN I GAMLE DAGE. ARKITEKTUREN OG STEMNINGEN VIDNER OM LANDETS NÆRHED VED MIDDELHAVET.

Det falder let at stave den slovenske hovedstad Ljubljana forkert. For „ Ljubljena“ betyder den elskede og mange er allerede blevet forelsket i den unge og dynamiske hovedstad mellem Alperne og Adriaterhavet.

I Ljubljana anbefales en slentretur gennem den smukke gamle bydel med de mange hyggelige cafeer ned til floden.

Også et besøg på det smukke Presernov Trg er et must. Her mærkes landets relationer til Italien i den særegne arkitektur, og fra Ljubljanski Grad har man et flot og enestående vue over byen. 

 
Har man tiden til det anbefaler vi også et besøg i den charmerende alpeby Bled, hvor der bl.a. er gode muligheder for at spille golf.

Eller tag mod syd og besøg den smukke „ slovenske rivera“ ved Adriaterhavs-kysten, hvor der er fantastiske bademuligheder i sommerperioden. Undervejs fra Ljubljana til kysten bør man besøge de
imponerende drypstenshuler i Postojna.


**Hotel Park,
Tabor 9,
Ljubljana

Beskedent turist-klassshotel beliggende et stykke fra byens centrum. Der er restaurant på hotellet, som bør vælges for prisen frem for komforten, som ikke er noget at skrive hjem om.
                                         

***Hotel Slon,
Slovenska 34,
Ljubljana

Centralt beliggende turistklassehotel med to restauranter, cafe og natklub. Hotellet har ialt 185 værelser af varierende standard, men dog
alle med bad og toilet.

****(+) Hotel Holiday Inn,
Miklosiceva 3,
Ljubljana

Centralt beliggende de luxe hotel i international standard beliggende ved et af byens hovedstrøg. På hotellet er der restaurant, samt swimmgpool med sauna og fitnesscenter. Hotellet ligger i tilknytning til Ajdovscina butikscenteret.

*****Hotel Interkontinental
Lev, Vosnjakova,
Ljubljana

Centralt beliggende de luxe hotel i international standard med i alt 190 værelser samt bar og 2 restauranter tillige med souvenirshops.

 

 
LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design