16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Slovakiet, Bratislava og Korsice

BRATISLAVA HAR FORMÅET AT BIBEHOLDE ET CHARMERENDE LILLEBY-AGTIGTPRÆG, SELV OM BYEN NU ER SLOVAKIETS HOVEDSTAD OG DERMED EN AF EUROPAS NYE METROPOLER

Den stemnings-fulde gamle bydel bør op-leves til fods. Start ved det slovakiske nati-onalmuseum nede ved Do-naus bred og følg floden hen til National-galleriet, som rummer en imponerende samling af slovakisk billedkunst. 

Også det imponerende borgområde bør aflægges et besøg. Borgen var i gammel tid et solidt  fæstningsværk, og den er med sine fire hjørnetårne i dag byens vartegn. Regeringen har nu til huse på borgen, men nok så vigtigt finder man her også den hyggelige vinstue „Hradnar“. 

Har man tid dertil anbefaler vi også en dag i bjergene „de små Karpater“, eller en udflugt til den hyggelige vinby Pezinok.

En længere tur kan gå helt imod øst til Kosice nær den ukrainske grænse. Byen har i løbet af de sidste 10 år gennemgået en nænsom renovering og fremtræder i dag hyggelig og stemningsfuld.

 HOTELLER I BRATSLAVA    HOTELLER I KOCISE

***Hotel Dukla,
Dulovo Namesti,
Bratislava.

Turistklassehotel beliggende i roligt kvarter cirka 10 minutters gang fra centrum. Der er bad og toilet på alle værelser, men ikke TV på alle.  Der er endvidere restaurant og casino på hotellet
                              

***Hotel Kyjev,
Rajska 2,
Bratslava.

Godt og moderne turistklasse hotel centralt beliggende i Bratislava centrum. Alle værelser er med bad og TV. Hotellet rummer endvidere restaurant, bar og en række småbutikker.

                          

****Hotel Danube,
Rybne Namesti 1,
Bratislava.

Centralt beliggende de luxe hotel godt beliggende mellem den gamle bydel og Donau. Hotellet har restaurant og bar og værelserne er med alle moderne bekvemmeligheder

***Hotel Slovan,
Hlavna 1,
Kosice.

Godt turistklassehotel i hjertet af Kosice ved gågaden. Hotellet har 187 værelser samt restaurant, cafe og natklub.        

****Hotel Bankov,
Dolny Bankov,
Kosice

Charmerende deluxe hotel beliggende ca 4 km uden for Kosice centrum i smukke grønne omgivelser. Hotellet har en glimrende restaurantsamt swimmingpool, sauna og massage.

 

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design