16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Rusland, Moskva og Sct. Petersborg


I MOSKVA KOMMER VERDENS-HISTORIEN PÅ TÆT HOLD. MED SINE CA 10 MILLIONER INDBYGGERE ER MOSKVA RUSLANDS STØRSTE BY OG LANDETS POLITISKE OG KULTURELLE METROPOL.

Man fornemmer såvel
fortidens storhed som at byen gennem det meste af vort århundrede var hovedkvarter for verdenskommunismen. Kreml med de mange kirker med  karakteristiske løgformede, guldbelagte kupler og overdådige indretning står for mange som den helt store oplevelse. Og udenfor - på Den Røde Plads - finder man foruden den  smukke Vasilij-katedral også det legendariske varehus GUM og - i al fald endnu - Lenins mausolæum.

 Moskva og
Sct. Petersborg kan kombineres. Ring og hør nærmere.Under et besøg i Moskva
er det et must at gæste det verdensberømte Bolshoi-teater og nogle af de kunstnerisk dekorerede metrostationer i byens undergrund. Besøg også Pushkin-museet som rummer en af verdens største og mest imponerende  kunstsamlinger. Har man tiden til det anbefaler vi også et besøg i en eller flere af de gamle russiske byer i Moskvas omegn, som Vladimir, Suzdal eller Zagorsk, som rummer  den russisk ortodokse kirkes hovedsæde.

Tiden står ikke stille i
Moskva, og det er givetvis en af de europæiske byer som i de seneste årti har gennemgået de største forandringer; nye mondæne butikker er åbnet langs hovedgaderne Tverskaja og Arbat - men heldigvis er de tidligere tiders storhed også bevaret.

**Hotel Ismailova, Ismailovskij Shosse 71, Moskva.

Gigantisk turistklasse hotel med hele 3648 værelser i den nordøstlige del af Moskva. Hotellet har restau-ranter og  cafeer og der går metro til døren.                
***Hotel Cosmos,
150, Pr.Mira. 
Moskva.

Godt turistklasse hotel beliggende ved udstillings- centeret VDNKh hvor der i Sovjettiden var gigantiske landbrugsudstillinger. 
Hotellet har 1.777 værelser og en række restauranter og
barer samt casino og natklub.

***Hotel Rossija,
Varvarka ul, 6,
Moskva.

Stort turistklasse hotel ved den Røde Plads. Hotellet er fra 70'erne men alle væresler er med bad og toilet og faciliteterne er mange. Restauranter, barer, forretninger m.v. Men hotellet skal vælges for beliggenheden fremfor atmosfæren.

****Hotel Intourist, Tverskaya ul. 3/5
Moskva.
 
Internationalt russisk ledet hotel af god standard blot få min gang fra Den røde Plads og Bolshoi teatret. Hotellet har flere restauranter samt barer og natklub.
**** Hotel Ukraine, Kutuzovsky Prospekt 2/1, Moskva.

Karakteristisk, godt turistklassehotel beliggende ved Moskvafloden. Hotellet som er bygget i 1957 ligger i gåafstand fra centrum. Der er restaurant og bar på hotellet.
*****Hotel Marco Polo Presnja, Spiridonjevski 9, Moskva.

Godt nyrenoveret førsteklasses hotel i en af de mindre sidegader i byens centrum nær den Hviderussiske banegård og få min gang fra Den røde Plads. Hotellet har restaurant og bar samt fitnesscenter.


Rusland, Sct. PetersborgSCT. PETERSBORG - SKABT AF PETER DEN STORE FOR AT SÆTTE RUSLAND PÅ VERDENSKORTET - ER UDEN TVIVL EN AF NORDEUROPAS SMUKKESTE BYER. DE MANGE FLODER, KANALER OG BROER LEDER TANKEN HEN PÅ EN NORDISK UDGAVE AF VENEDIG

Udover den storslåede byplanlægning med smukke boulevarder og pladser bliver man som besøgende indfanget af byens kosmopolitiske stemning og historiske atmosfære.

Byen har haft en omskiftelig tilværelse. Efter revolutionen i 1917 blev den omdøbt til Leningrad og i 1991 fik den sit gamle navn tilbage. Af alle byens mange attraktioner er Vinterpaladset med Eremitageslottet ubetinget den største.

Museet med mere end 400 sale og 2,7 millioner kunstværker kræver god tid, men er en stor oplevelse. Også Admiralitetet og Peter Paul fæstningen samt det smukke Smolny kloster bør besøges.

Byens hovedstrøg, Nevskij Prospekt er en fascinerende blanding af nye og mondæne modebutikker samt ældre og æstetiske smukke bygninger, og her kan gøres mange gode handler.

Vi anbefaler også gerne en aften i Mariinskiteatret. Det er her Kirovballetten har til huse, og den dannede grobund for den klassiske russiske ballet.

I en ring rundt om byen ligger tsarens og adelens prægtige sommerpaladser. Fra Petershof danner den smukke terrasse med guldfontæner en imponerende overgang til Den finske Bugt. Det mest berømte er dog paladserne i Tsarskoje Selo, hvor det store Katarina-palads nu er genopført i sin oprindelige form. Også Pavlovsk få kilometer derfra er et besøg værd. Her finder vi Det store Palads smukt beliggende i en nydelig park.

***Hotel Okhtinskaya, Bolshe-Oktinsky 4
Sct.
Petersborg

Turistklasse hotel beliggende 15 min. kørsel med sporvogn/ bus fra centrum. Hotellet har restaurant og bar. Alle værelser har bad/toilet  og satellit-tv.

           

***Hotel Moskva, 1, Alexander Nevskij Pl.
Sct. Petersborg.

Centralt beliggende turistklasse hotel med 770 værelser. Hotellet har restauranter og bar samt natklub. Servicen på hotellet kunne være bedre, men beliggenheden opvejer til fulde dette minus.

*** Hotel Neva, Chaikovskogo ul 17,
Sct.
Petersborg

Beskedent turistklasse hotel beliggende i byens historiske centrum ca. 5 fra Moskva-banegården. Hotellet har 133 værelser og er fra 1914, dog renoveret i 60‘erne. Der er morgenmadsrestaurant og bar på hotellet.

 

****Hotel Sankt Petersborg, 5/2 Vyborgskaja Nab,
Sct. Petersborg.

Godt turistklasse hotel, ved Neva-floden ikke langt fra den berømte panserkrydser Aurora. Hotellet har flere restauranter samt barer og natklub.

*****Hotel Astoria, 39 Herzen ul,
Sct. Petersborg.

Dejligt de luxe gammel stil i hjertet Sct. Petersborg Isaac katedralen,. Hotellet har restaurant, bar samt konferencefaciliteter.

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design