16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Rumænien, Bucharest


R
UMÆNIENS HOVEDSTAD ER NOK PRÆGET AF BREDE BOULEVARDER OG  CEAUSESCU-TIDENS MONUMENTALARKITEKTUR, MEN RUMMER MANGE CHARMERENDE, GAMLE KVARTERER. OG MOD NORD LOKKER K
ARPATERNE MED INTERESSANTE UDFLUGTSMÅL

Rumæniens hovedstad ligger på sletten mellem Karpaterne og Donau og ligner ikke andre millionbyer. Byen er præget af grønne parker, brede boulevarder og ny-klassicistiske bygninger blandet med  Ceausescutidens monumental arkitektur, heriblandt det groteske - men dog imponerende - „Folkets Palads“.

Turen rundt i Bucharest kan starte ved Piata Victoreie. Hele 9 gader udgår stjerneformet herfra og vælger man hovedstrøget Calea Victoreie kan man til fods opleve både det rumænske musikmuseum, keramikmuseet og kunstmuseet. Medens det i „gamle dage“ kunne synes svært at finde et godt spisested, vrimler det i dag med nye restauranter, barer og cafeer. Og man spiser godt og billigt.

Har man tiden til det
foreslås en udflugt til den smukke by Brasov godt 130 km mod nord ved „grænsen“ til Trans-sylvanien. Turen går over den sydlige bue af Karpaterbjer-gene med et smukt udsyn over bjergene og landsbyerne undervejs. Brasov er en char-merende by, hvor såvel arki-tektur som stemning bærer præg af de tidligere  Jyske indvandrere i dette områder.

Men Rumæniens er meget mere end Bucharest og Brasov. Vi anbefaler også et besøg i Timisoara i den vestlige del af landet, hvor 1989- revolutionen startede. Lidt længere væk venter de fascinerende klostre i Moldavien i øst, eller i sommerperioden Sortehavskysten. For naturelskere er Donaudeltaet et must.

HOTELLER I BUCHAREST     HOTELLER I TIMISOARA     HOTELLER I BRASOV

***Hotel Best Western Parc,
Poligrafei 3- 5 ,
Bucharest.

Nyrenoveret turistklassehotel beliggende i byens udkant ca 10 minutters kørsel fra cenrtum. Hotellet har 272 værelser samt restaurant og lobbybar.

***Hotel Minerva,
Gheorge Manu str 2-4,
Bucharest.

Turistklassehotel beliggende centralt i Bucharests blot få min fra Revolutionspladsen. Hotellet har 83 værelser alle med minibar. Der er endvidere restaurant på hotellet

****Hotel Continental,
Calea Victoriei 56,
Bucharest.

Charmerende 150 år gammelt førsteklasses hotel i centrum af Bucharest. Hotellet har 53 værelser, to restauranter samt bar.Hotellet er beliggende på byens hovedgade
                 

****Hotel Bucuresti,
Calea Victoreie 63-81, Bucharest.

Centralt beliggende turistklassehotel i international standard.Alle værelser er med satelit-TV, og der er endvidere restaurant og bar på hotellet.

**Hotel Timisoara,
str 1 Mai nr 2,
Timisoara.

Beskedent turistklasse hotel med 156 værelser. Der er restaurant og bar på hotellet tillige med sauna. Servicen på hotellet er fin nok, men bygningen kunne godt
trænge til en kærlig hånd.

***Hotel Continental,
B.dul Revolutiei 1989 nr 2,
Timisoara

Turistklassehotel i centrum af byen med 160 værelser af variende standard og alle med telefon og kabel TV. Hotellet har restaurant, bar og  natklub samt et par småshops.
***Hotel Capitol,
Bdul Eroilor 19, Brasov.

Turistklasse hotel i centrum af byen i gåafstand fra Torvet. Hotellet som har 184 værelser har endvidere restaurant og der er mu-lighed for roomservice
****Hotel Aro Palace,
Bdul.Eroilor 27,
Brasov.

Fornuftigt førsteklasseshotel centrum af Brasov med 305 værelser. Hotellet har restaurant, bar og casino. Hotellet ligger i behagelig  gå-distance den gamle bydel.
 

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design