16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Polen, Warszawa & Krakov

W
ARSZAWA ER BYEN SOM ER TIL BÅDE CHOPIN OG MODERNE JAZZ, EN BY SOM EMMER AF KUNST OG KULTUR OG BYDER PÅ HYGGELIGE CAFEER OG RESTAURANTER

Det gamle Warszawa vidner om et stolt folk, som nænsomt genopbyggede en by, som efter anden verdenskrig lå totalt i ruiner. Warszawas gamle bydel, Stare Miastro, er byens hjerte. Bydelens smukke „gamle“ bygninger giver sammen med de mange cafeer og gode restauranter bydelen en charmerende atmosfære, hvor der kan pustes ud. Måske efter besøg på et af de mange kunstgallerier, museer, kirker og smukke pladser. 

Også det genopførte kongeslot samt Lazienski-paladset med den omliggende park er et besøg  værd. Slottet, som er opført i nyklassicistisk stil, viser et forbløffende billede af den rigdom, som har været i Polen og som de idag er godt på vej til at genvinde. Når vejret er godt kan man lytte til Chopinkoncert i parken 
eller blot sidde og nyde solen og ænderne.

KRAKOW er Polens tidligere hovedstad og er af de fleste betegnet som landets smukkeste by. Krakow har  kke kun huset konger og regenter, men har fortsat i dag nogle af landets smukkeste kirker, særligt den kendte Mariakirke med dens fantastiske alter. Også Wawelslottet og den gamle jødiske bydel, Kazimierz, bør besøges. Rækker tiden til det, anbefales også et besøg i Wieliczka saltminen, som er ganske fantastisk og optaget på UNESCO‘s liste over bevaringsværdige kulturværdier.


HOTELLER I WARSZAWA          HOTELLER I KRAKOV

***Hotel Grand,

Krucza

28, Warswawa

 

Centralt beliggende turistklassehotel med 314 værelser. Hotellet har restaurant, bar, casino samt en række småbutiker. Hotellet børvælges for sin beliggenhed frem for standarden af værelserne.

***Hotel Europejski,

13 Krakowskie Przedmiescie, Warszawa.

 

Turistklasse hotel i centrum af byen nær den gamle bydel. Hotellet som er bygget i klassisk stil har endvidere restaurant, bar og natklub

****Hotel Forum

Nowogrodzka ul 24/26,

Warszawa.

 

Godt turistklasse hotel i international standard beliggende på et af byens hovedstrøg. Hotellet har restaurant, cafe, bar og en række småbutikker.

****Hotel Holiday Inn,

Ul.Zlota 48/54,

Warszawa.

 

Godt turistklasse hotel i international standard centralt beliggende overfor stationen og nær Kulturpaladset. Hotellet

har restaurant og bar
samt sauna
             
                                        

*****Hotel Marriott,

Al Jerozomlimskie 65/79,

Warszawa.

 

De luxe hotel centralt beliggende i et af byens hovedstrøg og 5 min gang fra den gamle bydel. Hotellet har restaurant, barer, fitness-center samt gode konferencefaciliteter.

***Hotel Cracovia
Foch Avenue 1,
Krakow

Godt turistklasse hotel tæt på den gamle bydel. Værelser med bad/toilet, telefon samt TV. På hotellet er der restaurant, bar og diskotek.
                              
***Hotel Continental
Alarmij Krajowej 11,
Krakow

Godt turistklasse hotel
4 km fra centrum. Store værelser med bad/toilet,
telefon samt satellit-TV. På hotellet er der restaurant, bar indendørs swimming-pool, sauna og solarium.

****Hotel Forum,
Marii Konopnickiej 28, Krakow.

Godt førsteklasses hotel smukt beliggende ned til Vistula-floden og med udsigt til Wawel-slottet. Hotellet har restaurant, bar og natklub samt swimmingpool og sauna.

 

 

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design