16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Kroatien, Zagreb & Split


KROATIENS NIHUNDREDE ÅR GAMLE HOVEDSTAD LIGGER SMUKT FOR FODEN AF MEDVENICA -BJERGET.

Z
AGREB ER ET GODT MIX AF NYT OG GAMMELT MED SPÆNDENDE UD-FLUGTSMÅL INDENFOR RÆKKE-VIDDE

Som hovedstad er Zagreb Kroatiens største by og kulturelle centrum. På den ene side effektiv, moderne og velfungerende, og på den anden side en by med interessant gotisk og nyklassistisk arkitektur og masser af stemning.

Den ældste og mest charmerende del af byen - Kaptol - ligger på en høj, forbundet med resten af byen med en viritabel bjergbane. Besøg hèr Catherinekirken, det smukke parlaments område og nogle af de mange markeder.


Lidt udenfor byen anbefaler vi også et besøg i den hyggelige og maleriske landsby Samobor, som rummer stemningsfulde, brostensbelagte gader og ligger omgivet af floder.


Har man tiden til det, anbefaler vi også besøg i nogle af Adriaterhavskystens perler, Rijeka, Split eller den berømte, og nu smukt genopbyggede middelalderby Dubrovnik. Langs kysten finder man også en lang række charmerende småøer, som indbyder til en afstikker hvis man har god tid.

HOTELLER I ZAGREB                  HOTELLER I SPLIT

***Hotel Laguna, Kranjceviceva 29,
Zagreb.


Godt turistklassehotel beliggende ca 10 minutters gang fra Zagrebs centrum. Hotellet har 340 værelser alle med bad og toilet samt minibar, restaurant og bar samt fitnesscenter med sauna.

***+ Hotel Dubrovnik,
Gajeva 1,
Zagreb.


Centralt beliggende turistklasse hotel på byens hovedstrøg. Hotellet har 262 værelser alle med bad og toilet samt restaurant og bar.

****Hotel Palace, Strossmayrov Trg 10,
Zagreb.

Flot Turistklassehotel i international standard med behagelig og god atmosfære i byens centrum. Hotellet har 125 værelser samt restaurant og bar.

                             

*****+ Hotel Esplanade,
Mihanovica 1,
Zagreb.

De luxe hotel i international standard bygget i charmerende stil tilbage i 1925. Hotellet er elegant og stilfuldt og har 214 værelser tillige med restauranter og natklub.

   

***Hotel Marjan,
Obala Kneza Branimira 6,
Split

Nyrenoveret godt turistklassehotel beliggende i Split centrum nær kysten. Alle 330 værelser har aircondition. Der er endvidere restaurant, bar samt diskotek på hotellet.

****Hotel Split,
Put Trstenika 5,
Split

Funktionelt førsteklasses hotel beliggende lidt uden for Split ved stranden. Hotellet har flere restauranter, barer og småbutikker


LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design