16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Hviderusland, Minsk


MIDT IMELLEM ATLANTERHAVET OG URALBJERGENE, HVOR DET KATOLSKE VESTEN OG DET ORTODOKSE ØSTEN MØDES, FINDER VI MINSK, HVIDERUSLANDS HOVEDSTAD

Som mange andre byer blev Minsk næsten tilintetgjort under den anden verdenskrig, men byen er i dag nænsomt genopbygget og fremtræder smuk med brede boulevarder, imponerende katedraler og et rigt kulturliv.


Minsk er utvivlsomt den af de gamle sovjetiske hovedstæder, hvor man oplever at mange af de gamle ”sovjet-dyder“ holdes i hævd. Der er således enkelte bureaukratiske forhindringer, som turisterne fortsat skal overvinde. Når de så er blevet det, kan et besøg på Hvideruslands Nationalmuseum samt de mange kunstmuseer i byen varm anbefales.

Man bør heller ikke snyde sig selv for et besøg i den smukke Helligåndskatedral med den 500 år gamle Maria ikon. En aften kan bruges til et besøg i den imponerende opera. Entreen er rørende billig - og så er et glas champagne endda inkluderet.

   

Billige
flybilletter
til hele verden  


**Hotel Turist,
Partisanskij Prospekt 81, Minsk.

Spartansk turistklassehotel cirka 15 minutters kørsel fra centrum. Hotellet har restaurant og bar, og alle værelser er med bad og toilet.
                                                      

***Hotel Yubileynaya,
Macherov Prospekt 19,
Minsk.

Godt turistklasse hotel beliggende cirka 10 minutters gang fra byens absolutte centrum. Hotellet har restaurant, barer, sauna samt servicebureau.

                           

***Hotel Planeta, Macherov Prospekt 31, Minsk.

Godt turistklasse hotel beliggende cirka 10 minutters gang fra byens absolutte centrum. Hotellet har restauant,flere barer samt en række småshops.  

***Hotel Belarus,
Strozhevskaya ul 15,
Minsk

Godt turistklassehotel i international standard centralt beliggende i byen. Hotellet har restauranter, barer og et par små shops.Der er casino på hotellet

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design