16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Finland, Helsinki

SELVOM HELSINKI LANGT FRA ER NORDENS STØRSTE HOVEDSTAD, ER BYEN PÅ MANGE MÅDER NORDENS KULTURELLE SPYDSPIDS MED MASSER AT BYDE PÅ INDENFOR KUNST, KULTUR, ARKITEKTUR OG DESIGN.

Helsinki, som blot har godt en halv million indbyggere, har tidligere været under russisk dominans og det fornægter sig ikke - se blot den smukke Uspenski katedral som er den vigtigste ortodokse kirke i landet.

V
i anbefaler også en slentretur rundt i den gamle bydel med pauser på nogle af byens mange hyggelige cafeer. 

En af de ting som gør Helsinki til en af Europas mest fascinerende byer er mødet mellem talrige kulturstrømninger. Fra det ny-klassisistiske til det avantgardistiske gennemstrømmer det såvel arkitektur som kulturliv. Den moderne fascination af det nye og avantgardistiske fornemmes gennem det hektiske
musikopbud, de mange kunstgallerier og museer og det charmerende cafeliv.

Har man tiden til det kan besøget i Helsinki mageligt kombineres med nogle af Finlands øvrige perler - Turku, Jyväskyla, Tampere eller Laplands hovedstad Rovaniemi, hvor finnerne siger at Julemanden kommer fra selv om enhver ved at han jo er fra Grønland... 

Eller brug opholdet i Helsinki som base for afstikkere ud i de tusinde søers land. Og så er saunaen klar...
***Hotel Cumulus Olympia, Lantinen Brahenkatu 2, Helsinki 

Godt turistklasse hotel beliggende i nærheden af operaen. Hotellet har ca 100  værelser alle med TV og minibar. Der er endvidere restaurant og bar på hotellet.

***Hotel Sokos Helsinki, Kluuvikatu 8, Helsinki

Flot første-klasses hotel i byens centrum. Hotellet har godt 200 værelser alle med TV, og telefon m.v. På hotellet er endvidere restaurant og bar.

***Hotel Kaisaniemi, Kaisaniemenkatu 7, Helsinki 

Godt turist-klasse Hotel beliggende i byens centrum nær det finske nationalteater. Der er restaurant og bar på hotellet samt sauna. 

 ***Hotel  Sokos Klaus Kurki, Bulevardi 2-4, Helsinki 

Pænt  nyreno-veret første-klasses hotel centralt belig-gende på en af byens centrale boulevarder.  Hotellet har godt 130 værelser med alle facili-teter, og endvidere  restaurant og barer.
****Hotel Ramada Presidente,  Etelainen Rautatiekatu, Helsinki.

S
mukt første-klasses hotel i international standard centralt beliggende. Hotellet har henved 500 værelser med minibar, TV og aircondition samt flere restauranter og barer. Endvidere er der casino.
LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design