16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail
Belgien, Bruxelles


SKUMMENDE ØL, FREMRAGENDE KOGEKUNST OG ENESTÅENDE ARKITEKTUR ER MÅSKE IKKE DET VI OFTEST FORBINDER MED EUROPAS OG BELGIENS HOVEDSTAD, BRUXELLES - OG DET ER EN FEJL!

At Belgierne laver noget af Europas bedste øl er rimeligt kendt. Men at man også hér finder nogle af de bedste spisesteder har mange endnu til gode at opleve. I de små gyder vest for Grand Place finder man restauranterne dør om dør. Men de friske råvarer - og ikke mindst fisk 
og skaldyr – indbydende udstillet i isbakker. Kort sagt er Bruxelles med de mange charmerende restauranter et eldorado for den gode mad.

Men naturligvis skal også det kongelige palads, den imponerende, stemningsfulde plads Grand Place og den smukke St. Michaels katedral besøges. Eller
brug en formiddag på et af de store lokale markeder, hvor alskens ting og sager kan købes. Så kan man f.eks. benytte eftermiddagen til en slentretur i byens Art Noveau/Art Deco distrikt, der byder på mange arkitektoniske oplevelser.

Har man tiden til det, bør man også besøge Brugge med de mange smukke kanaler eller i Gent hvor den imponerende St.Bavo katedral knejser over de gamle gavlhuse.


***Hotel Tulip Inn
Bruxelles boulevard,
Rue des Croisades,
Bruxelles.

Nyt turistklassehotel i centrum af byen og i gåafstand fra Grand Place. Hotellet har 454 værelser og der er restaurant og bar på hotellet.                      

***Hotel Ibis Ste Catherine,
Rue Joseph Plateu 2,
Bruxelles


Centralt turistklasse hotel beliggende nær fiskemarkedet og i gåafstand fra Grand Place. Der er 235 værelser. Hotellet har bar.

 

****Hotel Bedford,
Rue du Midi 135,
Bruxelles.


Førsteklasses hotel centralt beliggende blot 5 min gang fra Grand Place og med Manneken Pis i gåafstand. Hotellet har 309 værelser og der er bar og restaurant på hotellet.
                                  

****Hotel Brussels,
Avenue Louise 315,
Bruxelles.

Førsteklasses hotel centralt beliggende på den berømte Louise Avenue. Hotellet har 50 store værelser. Der er restaurant og bar på hotellet.

****Hotel Euroflat,
Blv Charlemagne 50,
Bruxelles

Førsteklasses hotel beliggende i „EUdistriktet“ nær parlamentet og minsterrådsbygningen. Hotellet har 130 store værelser og der er bar og restaurant på hotellet.

*****Hotel Le Plaza,
Boulevard A Max 118-126,
Bruxelles

Legendarisk de luxe hotel centralt beliggende i gåafstand fra Grand Place. Hotellet har 193 værelser. Der er restaurant og bar på hotellet


LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design