16. juli 2020 | Links | Deltag i vores afstemning | SiteMap | LogIn 
Fremadrejser
Krusemyntegade 11
1318 København K

Tlf.: +45 33 22 04 04
sales@fremadrejser.dk

CVR nr.: 18 68 58 76
 Tip en ven
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Modtagers mail adresse(r):
Nyhedsmail

Albanien, TiranaI T
IRANA LIVLIGE CENTRUM FORNEMMES ALBANIENS BRUD MED ISOLATIONEN OG LANDETS KULTURELLE FORBINDELSER TIL BÅDE EUROPA OG LILLEASIEN. OG IKKE LANGT FRA HOVEDSTADEN VENTER ADSKILLIGE FASCINERENDE UDFLUGTSMÅL.


Tidligere var Albanien et af verdens mest lukkede og isolerede lande. I dag har landet åbnet sig imod omverdenen, og medens religion tidligere var forbudt kaldes der nu dagligt til bøn fra moskeen på den smukke Skanderbeq-plads. 


    Tirana er idag en pulserende og driftig by, hvor iderigdom er sat i højsædet og livet leves på de mange hyggelige cafeer. Det mere uspolerede og utroligt skønne Albanien finder man derimod udenfor Tirana. Benyt en halv dag på en udflugt til den charmerende og maleriske bjerglandsby Kruja blot ca. 30 minutters kørsel fra Tirana eller tag på en dagsudflugt til den smukke Progadec ved Ohridsøen.  

Har man god tid anbefaler vi en tur ned langs Adriaterhavs-kysten, måske med afstikkere til de karakteristiske provinsbyer Berat og den utroligt smukt beliggende bjergby Gjirokastra. 

***Hotel Palma,
Sami Frasheri 2,
Tirana.

Mindre turistklasse hotel med blot 12 værelser ikke langt fra byens absolutte centrum. Hotellet har ikke de store faciliteter til gæsternes rådighed, men værelserne er pæne og rene.

                            

****Hotel Tirana International,
Skanderbeq Sq,
Tirana.

Byens største hotel centralt beliggende på Skanderbeqpladsen. Hotellet er nyrenoveret til international standard. På hotellet er der  restaurant, bar og natklub.

****Hotel Europapark,
Kr. Deshomret e Kombit,
Tirana.

Nybygget deluxe hotel i international standard centralt beliggende få minutters gang fra Skanderbeqpladsen. Hotellet rummer restaurant, bar, swimmingpool og et mindre butikscenter

LogIn Optimeret til Internet Explorer v5.5+      © DanaConsult Management - Tekst & Design